15 Ocak 2012

NT okuma kulübü projesi

Cumhurbaşkanlığı Türkiye okuyor projesinin destekçilerinden biri olan, Türkiye’de kitap okumayı sevdirmeyi ve kitap okuma alışkanlığı kazandırmayı kendisine misyon edinen eğitim ve kültür mağazaları zinciri NT 2012′yi “Çok Okuma Yılı” ilan etti.

Ocak ayında başlayan etkinlik takvimi içerisinde geçtiğimiz yıllarda NT tarafından gerçekleştirilen birçok etkinliğin geliştirilerek
sürdürülecek olmasının yanı sıra “Çok Okuyan Çok Bilir”, “Oyunlu Kitap Kulübü” gibi yeni ve sürpriz birçok projeyi de hayata geçirildi.

NT Mağazaları Bandırma Mağaza Yöneticisi Yasin Özcan, eğitim ve kültür mağazaları zinciri olarak Türkiye’de okuyan insan sayısını arttırma hedeflerinin yanında okuyanların da daha çok okumasını teşvik edecek çalışmalar yaptıklarını ve bu çerçevede 2012 yılını “Çok Okuma Yılı” ilan ettiklerini söyledi. Özcan “2012 Projelerimizin başında Çok Okuyan Çok Bilir kampanyası geliyor, Kitap Fidanları Projemiz 2012’de de sayısı artarak devam edecek. Çok Okuyan Çok Bilir kampanyamız gibi yeni projelerimizden biride Oyunlu Kitap Kulübü projemiz olacak.”dedi.

Authors: Gerede Haber / Kaynak İlk Haber Gazetesi

Kaynak: Gerede Haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder