09 Temmuz 2012

Öğrencilerden kitap okuma pikniği

Bağcılar Belediyesi Bilgi Evleri öğrencileri farklı bir piknik organizasyonu düzenledi. Öğrenciler Kirazlıbent Ormanlık alanında kitap okuma pikniği düzenledi.

Bilgi Evi öğrencileri kitap okuma pikniğinde bir araya geldi. Bağcılar Belediyesi'nin Kirazlıbent'teki ormanlık piknik alanında gerçekleştirilen etkinliğe yaklaşık 300 öğrenci katıldı. Kitap okuyan öğrenciler, ayrıca, ata binerek, ip atlayarak ve şarkı söyleyerek güzel bir gün geçirdi.

YAZARLAR ADINA ÇADIRLAR KURULDU

Etkinliğin en dikkat çeken unsuru ise ünlü yazarlar Kemalettin Tuğcu, Cemil Meriç, Mehmet Akif Ersoy, Necip Fazıl Kısakürek gibi ünlü yazar ve şairlerin adını taşıyan çadırların kurulması oldu.

Bilgi Evi öğrencilerinin örnek çalışmalarıyla dikkat çektiğini belirten Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, "Öğrencilerimiz, geçtiğimiz yıl tramvay ve otobüste kitap okuma etkinliği düzenlemişti. Bu yıl da ormanlık alanda kitap okuma pikniği düzenledi. Etkinliğe katılan tüm öğrencilerimizi, her şartta kitap okunabildiğini gösterdikleri için tebrik ediyorum" dedi.

Programa AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk, Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz da katıldı.

Kaynak: Dünya Bülteni

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder