27 Ağustos 2012

Sivas"ta Kitap Fuarı Düzenlenecek

Sivas Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 31 Ağustos - 04 Eylül tarihleri arasında çok sayıda şair ve yazarın katılacağı bir kitap fuarının düzenleneceği bildirildi.

Düzenlenecek olan fuara Sunay Akın ve Yavuz Bülent Bakiler ile birlikte çok sayıda şair ve yazarın katılacağının ifade edildiği açıklamada, “Şifahiye Medresesi’nde valiliğimiz ve belediye başkanlığı organizesinde İl Özel İdaresi, Ticaret ve Sanayi Odası ile diğer kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşlarının desteği ile ‘Sivas Kitap Fuarı’ gerçekleştirilecektir. Sivas'ta yasayan şair ve yazarlar ile valiliğimiz davetlisi olarak Tarık Tufan, Cemal Nur Sargut, Sunay Akın, Hayati İnanç, Yavuz Bahadıroğlu, Sevilay Yükselir, Senai Demirci, Cemal Safi, Beşir Ayvazoğlu, Ahmet Turan Alkan, Yavuz Bülent Bakiler ve ayrıca yayınevleri tarafından birçok şair ve yazar ilimize gelecektir. Fuarımıza 136 yayınevi katılacaktır. Yayınevleri ile yapılan sözleşmede kitaplar en az yüzde 25 indirim ile satılacaktır.” denildi.

Düzenlenen fuarda tarihten sanata, şiirden kültüre başta olmak üzere birçok konuda yazarlar tarafından söyleyişlerin gerçekleştirileceği, söyleyişiler öncesinde ve sonrasında vatandaşlara yönelik Buruciye Medresesi’nde kitap okuma programı gerçekleştirileceği kaydedildi.

Kaynak: Haber Yurdum

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder