07 Kasım 2012

Ordulu Öğrenciler, 4 Büyük Takımın Taraftarlarıya Kitap Okumak İstiyor

Orduspor - Sivasspor maçının devre arasında yaklaşık 500 kişi ile kitap okuyarak dikkatleri azerine çeken Ordu Teknik ve Andüstri Meslek Lisesi öğrencileri, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor taraftarlarıyla da statta kitap okumak istiyor.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe ile karşılaşak mor - menekşelerde öğrencilerin ilk hedefi, tribündeki 50 bin sarı - lacivertli taraftarla devre arasında kitap okumak.

Orduspor - Sivasspor maçında tribünde Ordu Teknik ve Andüstri Meslek Lisesi öğrencileri karşılaşmanın öncesinde ve devre arasında kitap okumuştu. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrunisa Gül tarafından 2008 yılında başlatmış olduğu 'Türkiye okuyor' kampanyası Ordu Valisi Orhan Düzgün'ün himayesinde 'Ordu okuyor' kampanyası olarak sürdürülüyor.

Orduspor Başkanı Nedim Türkmen tarafından 4 kasım pazar günü oynanan Orduspor - Sivasspor maçına davet edilen Ordu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri yanlarında getirdiği kitapları maç öncesinde ve devre arasında okudu. Ordu Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan'da öğrenci ve öğretmenleri yalnız bırakmayarak tribünde kitap okudu.

Öğrencilerden Erdalhan Gündüz, Osman Özgün ve Özdemir Bilinçli taraftarların kendilerinde destek verdiğini söylerken, diğer bir öğrenci Hüseyin Nefes de Orduspor Başkanı Nedim Türkmen'den statta kitap okuma etkinliğinin İstanbul takımlarıyla olan maçlarda da devam etmesini istedi.

Kitap okuma etkinliğinin fikir babası olarak gösterilen Ordu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Öğretmeni Erhan Çiftçi, toplu kitap etkinliğinin amacının kitap okumanın önemini vurgulamak olduğunu ifade etti.

Kaynak: Sondakika

1 yorum: