17 Şubat 2013

En İyi Kitap Blogu

Büyük hedeflere basamak olan küçük bir hedef bu. 26 Şubat 2009 yılında başladı bu yolculuğum. Okuduğum kitaplardan önemli yerleri not almak gibi bir alışkanlığım vardı. Notlarım kütüphanemde ajandalarım arasında tozlanıp gidiyordu. Ama böyle kalmamalıydı. Ziyan olmamalıydı bu bilgiler. Nihayet o gün yani 26 Şubat 2009'da böyle bir fikir geldi aklıma ve bir blog açıp bunu siz değerli okuyucularla paylaşmak istedim. İlk zamanlar amacım sadece paylaşmaktı. Ama zaman geçti, çok emek verdim bu bloga, binlerce yazı ekledim. Şimdi hayallerimi hedeflerimi daha ileriye götürerek Türkiye'nin en çok okunan ve en iyi kitap blogu olmaya karar verdim. Bu amaç uğrunda çok mesafeler kat ettim. Bu güne kadarki okuma oranı 1 milyon 400 binlere yaklaştı. Alexa dünya sıralamasında ilk 700 bine girdim. Türkiye site sıralaması 30 binlerde.

En iyi kitap blogu olmak adına daha çok çalışacağımı ümid ediyorum. Bu konuda siz değerli okuyucularımdan fikirler de almak istiyorum. Sizce en iyi kitap blogunda neler olmalı, neler beklersiniz?

En iyi kitap blogunda sizleri okuyucu olarak daima görmek dileğiyle...

Bilge Adam

2 yorum:

  1. eğer okuyucun olarak bir söz söyleme hakkına sahipsem diyorum ki; bence ziyadesiyle iyisin
    zaten verdiğin istatistikler de bunu gösteriyor değil mi?
    en iyi kitap bloğunda neler olmalı ya da neler olmamalı konusunda herhangi bir fikrim yok şu an...zaten gerekli olanı yapıyorsun diye düşünüyorum
    başarılar...

    YanıtlaSil
  2. Bu yorumunuz için çok teşekkür ederim. Bana güç verdi.

    YanıtlaSil