12 Şubat 2013

Sigaranın Pabucunu Dama Atan Ürün Elektronik Sigara

Sigarayı bırakın sağlıklı bir hayata adım atın. Her yıl binlerce insan Sigara yüzünden ya hayatını kaybediyor ya da çeşitli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalıyor. Şimdi size sayfalar dolusu Sigara ve Zararları noktasında dil dökmek isterdim ama zaten bunu hepimiz biliyoruz. O sebeple de direkt olarak Sigara Sorununu kökten çözecek bir ürüne geçmek istiyorum. Elektronik Sigara adı verilen ürün yıllardır hem Türkiye hem de Dünya ülkeleri tarafından kullanılan bir üründür. Tamamen alışkanlıklar sebebiyle Sigara kullanımına devam edenler için önerilen bu ürün elektronik bir üründür ve tütün ürünleri ile kıyaslanamayacak kadar zararsızdır. E Sigara sistemi özellikle Dudak Tiryakisi ve Nikotin Bağımlılarını sigaradan kesinlikle uzak tutabilecek bir üründür. Hem kendi sağlığınızı hem çevrenizdeki sevdiklerinizin sağlıklarını korumak hem de maddi açıdan kişi üzerine büyük külfet yükleyen bu sigarayı bırakma zamanı geldi. Siz de eğer sigaradan muzdaribim ama bırakamıyorum diyorsanız o zaman ucuz elektronik sigara teknolojisini bir deneyin. Hem sağlığınızı hem çevrenizi hem de cebinizi koruyun. Size sanki sigara içiyormuş gibi psikolojik bir rahatlama veren bu ürünlere kolaylıkla ulaşabilir ve kullanabilirsiniz.

6 yorum:

  1. Ucuz derken böyle çıkmasın sonra...
    http://gunhaber.com.tr/haber/Elektronik-sigara-agzinda-patladi/360870

    Çok istiyorum ama şu haberden sonra da çok korktum...

    YanıtlaSil
  2. reklam yapmak için ayıp be kardeşim seo kasacan diye milletin ağzını patlatacan

    YanıtlaSil
  3. Elektronik sigarayı 6 aydır kullanıyorum bir sorun yaşamadım. ekstrem durumlar emsal olamaz. bu ürünü kullanan milyonlarca insan var. daha yeni yeni ülkemizde tanınıyor. Ayrıca bu ürünü kötülemek için sigara firmaları çok uğraş veriyor. her habere inanmayın böyle saf saf.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorumun üstüne almama kararı aldım, bu kadar kompleks yorum işkillendirdi beni...

      Sil
    2. bu kadar işkilli olma. Allah bilir sen bu işkillikle cep telefonu da kullanmıyorsundur. Zira en çok patlama onlarda oluyor. ;)

      Sil
  4. arkadaş boru gibi esigara... 100m den farkedilir. daha kucuk boyda olanı yok mu bunun

    YanıtlaSil