09 Temmuz 2014

Bu kadın aşık mı yoksa manyak mı?

Amerika'da yaşayan Linda Murphy isminde bir kadın, eski sevgilisi William Ryans'ı tam 77 bin 639 kere aramış. Belki hepimizin başından böyle olaylar geçmiştir ama bu kadarını kimse yapmamıştır eminim. Bizde olsa biraz gözyaşı, özlem falan baktın olmuyor bu sefer başlar küfretmeye :)

Anlaşılan Linda Murphy işin peşini bırakmaya pek niyetli değil. Ama sonucu pek iyi olmamış. Linda Murphy mahkeme kararıyla tutuklanmış. Araştırma sonucu ortaya çıkan bilgiler şaşırtıcı. 1937 e-mail, 41 bin 229 SMS, 217 sesli mesaj ve 647 mektup yazmış.

Şimdi sıkı durun. Daha şaşırtıcı olan nedir biliyor musunuz? 28 yaşındaki genç kadın, sevgilisiyle sadece üç hafta birlikte olmuş. Tabi bu sağlıklı bir durum değil. Kadının psikolojik bir rahatsızlığı vardı. William Ryans'ın avukatı mahkemede müvekkilinin bu aramalardan çok rahatsız olduğunu, neredeyse depresyona girdiğini ve tek istediğinin bayan Linda Murphy'nin gerekli tıbbi yardımı alması olduğunu belirtti. Mahkeme genç kadının tutuklanmasına karar verdi.

Bu haberi okuduğumda biraz tuhafıma gitmişti. Çok aşk acısı çeken gördüm ama bu denli takıntı yapanı duymamıştım. Tabi yazıyı okuyunca eminim herkes bi an kendini onların yerine koymuş ve bi an düşünmüştür. Fakat önemli olan hangisinin yerinde olmak istediğimiz yada olduğumuz. :) Sevilmek güzeldir ama bu derecede bir durumu kimse istemez sanırım. Aslında hiç birimiz kadının düştüğü duruma da düşmek istemeyiz. Her ne kadar aşk acısı çekse de insanda biraz da gurur vardır. Bu kadarını yapmasını engeller. Ama bu olayda bir hastalık söz konusu. Diyecek birşey yok. Allah aşkın da acısının da hayırlısını versin.

Kaynak: Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder