20 Mayıs 2016

İnternetten ek gelir elde etme yöntemi (Çok Basit ve Bol Kazanç)

Neredeyse herkes internet kullanıyor. Herkesin cebinde akıllı telefon ve internette saatlerce vakit harcıyoruz. Peki neden bu harcadığımız vakti kazanca dönüştürmeyelim.

Kazanç yolu çok basit aslında. Artık herkes internetten alışveriş yapıyor. Tabi bu da rekabeti getiriyor. Rekabet de indirimleri kampanyaları doğuruyor. En önemlisi de reklam tabi. Şimdi şirketler reklamı kişilerin birbirine tavsiyesi üzerinden yapıyor.

Alışveriş siteleri kazanırken kazandırma yöntemine ağırlık vermeye başladı. Yani siz bir ürünü arkadaşınıza tavsiye edip o ürünü arkadaşınızın almasını sağladıysanız, firma size bu satıştan pay veriyor. Bu sistem oldukça yaygınlaşmaya başladı. Yani mantık, kazan kazandır sistemi.

Bu sistemlerden en etkin ve kazandıran sistem Netlioo. Netlioo neredeyse tüm alışveriş siteleriyle anlaşma sağlıyor. Diyor ki benim şu kadar üyem var. Benim üyelerim senden alışveriş yaparsa ne kadar indirim yapacaksın? Firma da bu müşteri potansiyeli karşısında bir indirim oranı veriyor. Mesela markafoni, Netlioo üyelerine %8 indirim yapıyor. Yani Markafoniden bir ürünü 100 liraya alıyorsanız, bu ürünü Netlioo üyesi olarak alırsanız 92 liraya almış oluyorsunuz. Netlioo size 8 lirayı geri iade ediyor. Alışveriş yaparken kazanıyorsunuz.

Peki alışveriş yapmadan nasıl para kazanacağız?
Bizim için önemli nokta burası. Daha önce de bahsettiğim gibi tavsiye yöntemiyle bir ürünün satışına vesile olmanız yeterli. Tabi bunun için hiçbir fiziki efor sarfetmiyorsunuz. Netlioo'ya üye olup ordaki ürünleri sosyal medyada paylaşmanız yeterli. Bu ürünü sizin linkinizden alan insanlar size sürekli para kazandırıyor. Bunun için ister bir ürünün linkini paylaşabilirsiniz isterseniz Netlioo mağaza açıp mağazanızda istediğiniz ürünü satabilirsiniz.

İşin en güzel yanı, ne üye olurken ne de mağaza açarken tek kuruş para ödemiyorsunuz. Yani Netlioo'ya şimdi üye olup hemen kazanç sağlamaya bağlayabilirsiniz. Netlioo'ya üye olurken bu sistemden yararlanmak için 20152015 davet kodu ile üye olmanız yeterli.

Netlioo'ya hemen üye olmak için TIKLAYIN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder