27 Şubat 2012

Okuma alışkanlığını gönülden kazanacaklar

Öğrencilere kitap alışkanlığını yeniden kazandırmak, okulun kütüphanesine destek olmak amacıyla Gazi İlköğretim Okulu Aile Birliği 'Her Gönülden Bir Kitap' kampanyası başlattı.

Kampanya hakkında bilgi veren Okul Aile Birliği Başkanı Birsel Sakınç, ekim ayından itibaren böyle bir kampanya düzenlediklerini dile getirdi. Amaçlarının çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak olduğunu söyleyen Sakınç, "Okulumuzun kütüphanesini okul
aile birliğiyle, velilerimizle el birliğiyle hayata geçiriyoruz. Çocuklarımızı bilgisayar ortamından uzaklaştırıp kütüphane ortamına yeniden yaklaştırmak istiyoruz. Bugüne kadar yaklaşık 250 kitap topladık. Ancak beklediğimizin çok altında oldu" dedi.

Bu kampanyayı Manisa geneline yaymak istediklerini vurgulayan Birsel Sakınç, "Bütün Manisalılardan bu konuda destek bekliyoruz. Manisa'dan katılım olursa Gazi gibi Merkezde bulunan bir okulun kütüphanesi daha zengin olur. Bağışçıları bekliyoruz. Kitap okuma alışkanlığı yavaş yavaş yok oluyor. Kütüphanede gönüllü öğrencilerimiz var. Teneffüslerde onlar duruyor.

Kaynak: Manisa Haber Gazetesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder