24 Şubat 2012

Osmancık Anadolu Lisesi'nde Kitap Okuma Kampanyası

Çorum'un Osmancık ilçesinde Anadolu Lisesi Kütüphanecilik Kulübü öğretmen ve öğrencileri tarafından 'Osmancık Okuyor' projesi kapsamında kitap okuma ve kütüphanelerinin zenginleştirilmesi amacıyla kitap bağış kampanyası başlatıldı.

Kütüphanecilik Kulübü öğretmen ve öğrencilerinin okul kütüphanesini zenginleştirmek amacıyla başlattıkları okul kütüphanesine kitap bağışlama kampanyası büyük ilgi gördü. Her sınıftan öğrencilerin bağış yaptığı kitaplar ilk günler olmasına rağmen sayısı 200'ü buldu. Bu sayede elde edilen kitaplar yazar adına ve türüne göre tek tek tasnif edilerek bilgisayarda kütüphane takip programına kaydedildi.

Kitap okuma programı hakkında da bilgi veren Osmancık Anadolu Lisesi Okul Müdürü Arif Pilavcı, "Bizler arkadaşlarımızla birlikte kitap okumayı alışkanlık haline getirmek, kitap okuma zevkini artırmak için öğrencilerimize günün değişik vakitlerinde kitap okutuyorduk. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün yaptığı projeyle de bunu daha disiplinli hale getirmiş olduk" diye konuştu.

Kaynak: Haberler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder