28 Nisan 2012

Gülen yüzler, kitap okuyarak örnek olmaya çalıştı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Eğitim Faaliyetleri bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Gülen Yüzler öğrencileri, kitap okumanın önemine dikkat çekmek amacıyla raylı sistem araçları ve duraklarda kitap okudu.

Gülen Yüzler öğrencilerinden yaklaşık 25 kişinin katıldığı etkinlikte öğrenciler tramvayda hem yolculuk yaptı hem kitap okudu. Gülen Yüzler Mithatpaşa Sorumlusu Oğuz Alkan, kitap okumanın önemini hissettirme adına böyle bir faaliyet yapmayı uygun gördüklerini belirterek, "Son yıllarda kitap okuma adına güzel faaliyetler yapılıyor. Kitap okuma artık boş zamanları dolduran bir hobi faaliyeti olmaktan çıkıp insanların kendilerine özel kitap okuma zamanları ayırdığı bir noktaya gelmiştir. Gülen Yüzler Projesi olarak da bizler kendi tesislerimizde öğrencilerimizle birlikte kitap okuma saatleri düzenliyoruz. Kitap okuma saatlerinde öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve yardımcı personelimizle birlikte kitap okuyoruz. Kitap okumanın önemini hissettirme adına böyle bir farkındalık oluşturabildiysek ne mutlu bizlere." dedi.

Gülen Yüzler Mithatpaşa Şubesi öğrencilerinden Müge Avcı, Gülen Yüzler de uyguladıkları okuma saatlerini aile içine taşıdıklarını belirtirken Dilek Kaya ise her zaman bir ders saatini kitap okumaya ayırdıklarını söyledi.

Kaynak: f5haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder