25 Mayıs 2012

Binlerce Çocuğa Binlerce Kitap

Optimum Outlet Adana’nın, kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında Akdeniz Koleji’ne yerleştirdiği kitap kumbarasına yüzlerce çocuğun yanı sıra öğretmenlerde yüzlerce kitap bağışında bulundu.

Optimum Outlet Adana, uzun yaz tatilinin yaklaştığı şu günlerde kitap okumak isteyen ancak, kitap almak için maddi durumu iyi olmayan çocuklara imkan sunuyor.

Optimum'un "Her kitap yeni bir dünya, kitaplarınızı bağışlayın, dünyalar onların olsun" sloganıyla başlattığı kampanyaya destek veren Akdeniz Koleji öğrenci ve öğretmenleri, bu anlamlı sosyal sorumluluğa ortak olma imkanı buldular.

Okunduktan sonra bir köşede bırakılan kitaplarını okula getirerek, Optimum Kitap Kumbarasına atan çocuklar maddi durumu iyi olmayan yaşıtlarına katkıda bulunmanın huzurunu yaşarken, kumbarada da yoksul çocuklar için yüzlerce kitap birikti.

İlköğretim müdürü Mesrure Uğur, öğrencilerinin büyük bir heyecan ve istekle kampanyaya katılım göstermelerinin kendilerini de mutluğu ettiğini belirterek, ‘’Çocuklarımız bu sayede yardımlaşma duygularını da geliştiriyorlar. Çocuklarımızın, bağış için ailelerini de yönlendirmeleri ise oldukça anlamlı. Birçok aile, topladıkları kitapları okula kendi araçlarıyla getirerek, bağışta bulunuyorlar’’ dedi.

Kaynak: Haberfx

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder