12 Ekim 2012

Kitap Fuarı"nda Yazarlar Kitapseverlerle Buluşuyor

Konyaaltı Belediyesi tarafından bu sene üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı’na katılan konuk yazarlar kitapseverlerle buluşmaya devam ediyor.

Kitap Fuarı’na yoğun ilginin olduğunu ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Fuarımız bu senede yoğun bir ilgi görüyor. Özellikle gençlerimizin ilgisi bizi çok daha mutlu ediyor. Fuarda sanat galerileri, çocuk oyun ve okuma salonlarının bulunması nedeniyle, aileler stantları daha rahat gezip, istedikleri kitapları alabiliyorlar” dedi.

12 Ekim Cuma Günü Behzat Ç’nin senaristi sevilen yazar Emrah Serbes’in söyleşi ve imza gününün olduğunu söyleyen Başkan Böcek, “Fuarımızda, Cuma Günü Emrah Serbes, Osman Baymak, Yalçın Bertay, Barış Pehlivan, Osman Kaplan, 13 Ekim Cumartesi Günü Mine Kırıkkanat, Nihat Genç, Cezmi Ersöz, İlber Ortaylı, Zeynep Oral, Ahmet Ümit 14 Ekim Pazar Günü Banu Avar, Işık Kansu, Sabiha Paktuna Keskin ve sevilen yazarlarımız söyleşi ve imza günü düzenleyecek. Kitapseverimizi bekliyoruz” dedi.

Kaynak: Haber Yurdum

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder