08 Şubat 2013

İnternet Bahane Kitap Okumak Şahane Kampanyası

Yozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi yarıyıl tatili nedeniyle başlattığı 'İnternet bahane kitap okumak şahane' kampanyası yoğun öğrenci katılımı ile devam ediyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Oğuzhan Güneşer, yaptığı açıklamada Gençlik Merkezinde gençlere yönelik her zaman farklı etkinlikler düzenlediklerini söyledi. Güneşer, "Merkezimizde sosyal ve kültürel etkinliklere büyük önem veriyoruz. Sporun yanı sıra gençlere yönelik eğitici ve eğlendirici programlarda düzenliyoruz. Bu konuda Gençlik Merkezi Müdürümüz Ali Sapmaz'ın yoğun çaba ve gayretleri var. Bu vesile ile kendisine teşekkür ediyorum." dedi.

Okulların yarıyıl tatilinde olması dolayısıyla gençlik merkezine öğrencilerin ilgisinin daha da artığını ifade eden Güneşer, "Yarıyıl tatilinin başlamasıyla 'internet bahane kitap okumak şahane' kampanyası başlattık. Ailelerinde bu kampanya ya olumlu yönde katkısı oldu. Çocuklarının 15 günlük süreyi değerlendirmesi için kendileri getirerek kampanyaya katılmasını sağladı. Bu kampanyamız şuanda 2 grup halinde devam ediyor. Önce 45 dakikalık kitap okunuyor ardından 15 dakikalık P.D.R öğretmenimiz Alpaslan Çiçek 'in kontrolünde 15 dakika oyun ve etkinlikle öğrencilerimiz hem okuyor hem eğleniyor. Ayrıca çocukların toplumda uyulması gereken kurallar hakkında da bilgililer veriliyor. Yine çocuklarımızın sinema merakını gidermek amacıyla sinema programı da düzenliyoruz. Bu etkinlikler kapsamında gençlerimizin her geçen gün daha fazla ilgisini çeken projeleri hayata geçirerek gençlerimizin zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlıyoruz."diye konuştu.

Gençlik Merkezi olarak 16 Şubat tarihi itibariyle farklı sosyal ve kültürel etkinlikler düzenleyeceklerini söyleyen Güneşer, "Gençlerimizi yarına hazırlamak onlarla paylaşmak devletimizin bize yüklediği en önemli sorumluluktur. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi, bir ekip bir takım olarak bunun bilinciyle hareket ediyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder