31 Mart 2013

Gusül Abdesti Nasıl Alınır?

Bu yazıda size gusül abdesti nasıl alınır onu anlatmayacağım. Eğer bunu arıyorsanız boşuna okumayın. Komik görünen ama içler acısı bir durumu size aktarayım. Kesin bir kaynaktan alıntı değildir ama öğrendiğim kadarıyla 20 Aralık'ta google'da en çok aranan cümle, gusül abdesti nasıl alınır cümlesi olmuş.

Eminim konuyu herkes anlamıştır. Aslında burdan sonra yoruma bile gerek yok ama insanoğlu işte birşeyler söylemeden de edemiyor. Hangi birine yanarsın, hangi birine ne dersin bilmem. Birçoğunun imanı Firaun'unki gibi desenize, zoru gördü mü imana geliyor. Ama Firaun'un imanı muteber mi? Tabiki değil. Kıyamet günü de öyle olacak işte. Herkes anlayacak durumu ama ordan sonra fayda etmeyecek hiç birşey.

İşin bir ilginç tarafı da gusül abdesti nasıl alınır cümlesinin 20 Aralık'ta, yani Maya'ların iddiasına göre kıyametin kopacağı günden bir gün önce aranmış olması. Millet abdestini bile son güne bırakmış. Aslında hiç şaşırmamak gerek çünkü gusül abdestini bile böyle bir güne bırakanlar ancak 21 Aralık'ta kıyametin kopacağına inananlardan çıkar.

Haa bir de şu var; böyle bir istatistiği görünce insan, memlekette ne kadar cenabet dolaşan varmış demekten de kendini alamıyor. :)

Abdulkadir Avcı

6 yorum:

  1. Haa bir de şu var; böyle bir istatistiği görünce insan, memlekette ne kadar cenabet dolaşan varmış demekten de kendini alamıyor. :)

    Sonuç kısmı beni bitirdi doğrusu.ne de doğru bi tespit olmuş :) Ağlanacak halimiz varken gülüyoruz hangisine yanmalı.. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.

    YanıtlaSil
  2. iş işte yusuf yusuf evresine gelirse insan belki vardır diye dine yöneliyor bence bu insanın kendine yaptığı en acınası bir bitiriliş tarzı ya inanırsın ya da inanmazsın ama bunu çıkar haline getirmek tam bir saçmalık...

    YanıtlaSil
  3. İyi bir tespit..... Desene hamamlar dolmuştur o gün... Hamam işletmecilerinden de bu konuyu teyit etsek daha garanti olacak.....

    YanıtlaSil
  4. Son paragraf yetmiş de artmış bazıları için. :) Her şeyin hayırlısı bakalım :)

    YanıtlaSil
  5. Google Trends'e girin bakın yazı güzel olabilir ama bilgiler değil.

    YanıtlaSil
  6. bu ne biçim kitap blogu gusül abdestin ne işi var burada bide türkiye'nin en iyi kitap blogu olucan

    YanıtlaSil