05 Temmuz 2014

Bu kitap çok konuşulacak

Ünlü yazar Emine Şenlikoğlu, yeni kitabının hazırlığında olduğunu, kısa bir süre içinde eseri okuyucuyla buluşturacağını müjdeledi.

Radyo İstanbul Ajansı’nda Hamit Eteevrans’la Yüz Yüze’ye konuk olan Şenlikoğlu, ilk kez kendi alanı dışında bir kitabı kaleme aldığını vurguladı. Yeni kitabında bir sperm bankası çocuğunun hayatını anlattığını ifade eden Şenlikoğlu, bu eserin dizi film olacağını da sözlerine ekledi. Şenlikoğlu, “Bu eser beni şu ana kadar alışılagelmiş romanlarımdan farklı kılacak. Bizim de bir ilkimiz olsun” dedik.

HAYATI BOYUNCA SADECE ONU KISKANDI

Usta kalem Şenlikoğlu, hayatı boyunca kıskandığı o kişiyi de açıkladı. Olmak istediği ama olamadığı o ismin eski Başbakan Tansu Çiller olduğunu kaydeden Şenlikoğlu, Çiller’i kıskanmasındaki o nedeni şu sözlerle anlattı: “Tansu Çiller o kadar potlar kırıyordu ki, çevresi onu hemen topluyordu. Kırdığı potları bir anda örtülüyordu. Onu, o ortamı çok kıskandım. Benim hiçbir hatamı, hiçbir arkadaşım örtmedi. Daha çok ifşa ettiler. Hiç kimse bana, ‘sen şu hatayı yapıyorsun’ demedi. Arkamda baya büyük bir teşkilat olarak çalıştılar.”

Kaynak: Haber7

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder