21 Aralık 2014

Mucize beklemeye gerek yok. İşte hızlı kilo vermenin yöntemleri


Kolay ve hızlı kilo verme konusunda öncelikle hangi yiyecekleri minimum seviyede tüketmeliyiz birlikte inceleyelim. Hızlı kilo vermek istiyorsanız özellikle şekerli içeceklerden ve yiyeceklerden mutlaka uzak durmalısınız. Bu süreçte hayatınızdan tatlıyı ve aşırı tuzlu besinleri çıkarmanız gerek. Aynı zamanda börek, çörek, simit gibi karbonhidrat oranı yüksek hamurlu yiyecekleri de kesmeniz kolay kilo vermeniz açısından son derece faydalı olacaktır. Böyle bir beslenme sistemine girdiğinizde 1-2 hafta içinde çok kolay ve hızlı bir biçimde kilo vermeye başlarsınız.

Aslında hızlı kilo vermek hiç de zor değil. Beslenme alışkanlıklarınızda ufak değişiklikler yaparak, özellikle karbonhidratı en az seviyede tüketerek daha çok protein ağırlıklı beslenmelisiniz. Metabolizmanız da buna bağlı olarak hızlanacak ve bu şekilde çok daha hızlı kilo verebileceksiniz.

Peki nedir bu protein ağırlıklı besinler? Süt, yoğurt, balık, tavuk, et, yumurta, peynir gibi besinlere yüklenerek beslenme alışkanlığı değiştirildiğinde çok hızlı kilo vermek mümkündür. Bunun yanı sıra ara öğün sıklığına da dikkat etmeniz gerekir. Ara öğünlerde meyveli yoğurt, ayran ve badem gibi kuruyemişleri tüketebilirsiniz.

Bazı meyveler de hızlı kilo vermenize yardımcı olacaktır. Bunların başında elma ve ananas gelir. Bunlar hem metabolizmanın hızlanmasına hem de vücuttaki yağları yakmanıza destek olan besinlerdir.

3 yorum:

  1. İşime yarayacak teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. sağlık konularında bilmeden yorum yapmayın isterseniz. karbonhidrat da sağlıklı yaşam için gereklidir. özellikle spor yapanlarda. ki sporu herkesin yapması gerekir. farklı karbonhidratlar vardır. zaten önerdiğiniz meyvalar da karbonhidrat doludur. ayrıca, protein hücre ölümünü hızlandırır, yaşamı kısaltır, kanserojen etkisi vardır.
    TEKRAR: BİLMEDEN ÖNERİLERDE BULUNMAYIN.

    YanıtlaSil