02 Temmuz 2016

Düşman Kardeşler (Serdar Sarıboğa)

https://netlioo.com/r/gkmcn
Düşman Kardeşler Romanı Genç Yazar Serdar SARIBOĞA'nın kaleminden dökülen soluksuz bir maceraya açılan yelkendir. Romanın akışına kendinizi kaptırıp kahramanlarla dost olacağınız Düşman Kardeşler kitabı esaret, cesaret, umut ve başarının yolculuğudur.

Belgesel çekmek için işe koyulan insanların çektiği çilelerin anlatıldığı olayda iki erkek kartalın üstünlük için verdiği apansız savaş söz konusudur. Hem doğanın acımasızlığına hem de diğer kartalların katı ve merhametsiz yürekleriyle daima mücadele etmeleri gerekir. Bir yandan sıkça yolları kesişen bu iki kardeşin birbirini yenme hırsı apayrı bir zorluk oluşturuyor kendilerine. Düşman Kardeşler'in de artık yürekleri katılaşmış ve şefkat duygularından yoksun bir şekilde birbiriyle savaş vermektedir. Nihayetinde kıtlık içinde karşı karşıya gelen kardeşler ölüm kalım savaşı vermektedir.

Kardeşlerden biri kazandığında öbürü çoktan ölümün koynunda yüzmüş olacaktır. Yazar Serdar SARIBOĞA romanda düşmanlığın kötü zararlarını esaret,çile,acı ve zorluklarla beraber anlatmıştır. Bir çaylağın acımasız tabiatta ayakta kalma savaşının ne denli çetin olduğunu sade b1ir dille önünüze sunmuştur. Düşman Kardeşler'in daha ilk sayfasından itibaren bir film gibi merak edip sayfaları çevirdikçe tatmin olacaksınız. Düşman Kardeşler birkaç gün içerisinde tanıdığınız en iyi dostunuz olacaktır.

https://netlioo.com/r/gkmcn

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder