20 Haziran 2012

Camide Kitaplık İlgi Görüyor

Kütahya Domaniç’te başlatılan Okuma Kampanyası çerçevesinde Merkez Yeni Camii’nde oluşturulan kitaplık yoğun ilgi görüyor.

Kütahya İl Müftüsü Mustafa Üskülüplü’nün başlattığı her camiye kitaplık ve bulunsun diye değil okunsun diye kitap kampanyaları bağlamında Domaniç Müftülüğü yanındaki Merkez Yeni Camii’nde Kitap Okuma Kampanyası başlatılarak bir kitaplık oluşturuldu. İl Müftüsü Üskülüplü İlçe Müftüleri toplantısı için gittiği Domaniç’te okuma kampanyası kapsamında yaptırılan camii kitaplığını ve camii tadilatında incelemelerde bulundu. Dinimizin ilk emrininin Oku olduğuna dikkat çeken Müftü Üskülüplü, “Bu sebeple kent merkezinde ve ilçelerde kütüphane oluşturarak okuma kampanyası başlatmıştık, Domaniç ilçemizde bu kampanyaya güzel bir çalışmayla destek vermesi bizleri son derece sevindirmiştir. Emeği geçen başta ilçe Müftümüz Recep Onat'a, camii görevlileri İlyas Okumuş ve Erdal Aktaş ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

İlçe Müftüsü Recep Onat, cami cemaatinin kampanyaya büyük destek verdiğini belirterek, bu kitaplığı oluşturduklarını ifade etti.

Kaynak: Haber Yurdum

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder