15 Eylül 2012

Stuttgart Şehir Kütüphanesi (Mutlaka Görmelisiniz)


6 yorum:

  1. Merhabalar,

    Stutgart Şehir Kütüphanesini mutlaka görmemizi salık vermişiniz ama, ben ve benim gibi bloggerlerin Almanya'ya gidip söz konusu kütüphaneyi ziyaret etmesine imkanı yoktur. Bence bloğunuza kütüphaneyi anlatan bir açıklama yazısı ile birlikte biraz daha fotoğraf kareleri ile desteklerseniz, biz de en azından kütüphaneyi ziyaret etmiş kadar olurduk.

    Paylaşımınız için teşekkürlerimi sunarım. Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
  2. Kusura bakmayın Recep bey, galiba biraz yanlış ifade ettim. Hani bu resim karesini görmelisiniz anlamında söylemek istemiştim. Tabi birçok kişinin gidip görme imkanı yoktur eminim. Daha detaylı bilgilere ulaştığımda paylaşacağım inşallah.

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar,

    Aslında bu tek fotoğraf karesi birçok şeyi anlatıyor ama, sizin mutlaka görmemizi istediğinize göre kütüphane olarak mutlaka çok daha müthiş vasıflarının olduğunu tahmin edebiliyorum.

    Ankara'da (üyesi olduğum) bir Milli kütüphanemiz var, kütüphane demeye bin şahit lazım. Sadece şu blog sayfanızdaki tek fotoğraf karesindeki görüntü çok şeyleri anlatıyor da yetiyor tabi.

    Elinize ve emeğinize sağlıklar dilerim. Konu anlaşılmıştır.

    YanıtlaSil
  4. Bizim en küçük alışveriş merkezi alanımız gözümün önüne geldi, çook güzel yapmışlar, insanlık yaşıyor ne güzel.İnşh her yerde görebilmek isteriz kitapseverleri:):)

    YanıtlaSil
  5. Almanyada çok güzel kütüphanleer varmış diye duymuştum ama bu kadarınıda akıl etmemiştim.

    YanıtlaSil