07 Ocak 2017

Esenlik İçinde Nice Yıllara

Mevsimler dergisi, 2016 yılı ürününü okurlarıyla paylaşmanın huzuru içinde; Ocak 2017'de 2. yayın yılına girmiş bulunuyor. 2016 Ocak-Şubat sayısı Melih Gemci'nin kış manzaralı kapak görseliyle çıktı. Renkli sayfalarında yer alan şiir, hikâye, deneme, inceleme, gezi, anı, mektup, özdeyişler ve deyimler sözlüğü yazılarından birkaçı hariç, tamamında kış teması işlendi. Dışarıdaki kışı odalarınıza taşıdık, ama sizleri üşütmedik. Aksine yürekleriniz ısındı, yazarla okur arasında kurulan mutlu iletişimle. Böylece yeni ve kalıcı dostluklar kuruldu.

Zaman yerinde durmuyor, bahar gelmeden kokusu gelmeye başladı. Mevsimler'in 2. sayısı bahar temalı yazılarla okurlarına merhaba dedi. Yine Melih Gemci'nin kapak görseli, dergideki yazılar gibi övgüyle söz ettirdi kendinden.

Yaz ve sonbahar sayıları da adlarına yaraşır temalarla yayınlanarak dört mevsimi, Mevsimler dergisinin sayfalarında okurlarımızla beraber yaşadık. Bundan sonraki sayılarda bir sınırlama olmadı. Yazarlarımız istedikleri konularda yazdılar yazılarını. Böylece, Mevsimler dergisi 2016'da hoş bir seda bırakarak, görevini 2017 yılına devretti.

2. yılımızda da değerli yazarlarımızın yanı sıra, aramıza yeni katılan usta kalemlerin ürünleriyle yayınımıza devam edeceğiz. Tek amacımız, sizlere iyi şiir ve nesir örnekleri sunabilmektir. Ortada bir başarı varsa, okurlarımızın hassasiyetini göz önünde bulundurduğumuz içindir.

Bu anlayış içinde, Mevsimler dergisinde buluşmak dileğiyle.

Arif Eren
Mevsimler Dergisinden Alınmıştır.
www.mevsimler.org

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder